Csuklóízületi problémák


csuklóízületi problémák

Egy gyakorlatrendszer, mely segít a vendégeknek leépíteni az összes olyan mozgásmintát, ami idő csuklóízületi problémák degenerációhoz, elöregedéshez, fájdalmakhoz vezet. Az ember szervezete, így a gerince is alapvetően a két lábon járásra való.

  • Lábujj zsibbadás cukorbetegség
  • Ezért fájhat a csuklója
  • Érezd jól magad a jógával!

Ha nap, mint nap mezítláb és egyenetlen talajon közlekednénk a sztyeppén, akkor az izmaink és miofasciális erővonalaink úgy működnének, ahogy és ahol kell.

Ha ilyen természetes módon használnánk mozgásrendszerünket, akkor az izmaink egyensúlya tökéletesen biztosítaná az ágyéki és nyaki lordózisok meglétét, és ezzel a deréktáji, a nyaki gerinc és a vállöv ideális izommunkáját, kommunikációját és terhelési viszonyait.

csuklóízületi problémák

Manapság azonban egyre többet bámuljuk a monitort, nyomkodjuk az okostelefont, vezetjük az autót, egyenetlen talaj helyett lebetonozott utcákon sétálgatunk.

Egyre messzebb kerülünk természetes mozgásmintáinktól, s egyre több mozgásszervi degenerációt gyűjtünk össze magunknak.

csuklóízületi problémák

Egy NMPT instruktor nem végez egészségügyi kezeléseket. Az akut betegeket pl tünetekkel rendelkező sérves embereket ADT gyógytornászhoz irányítja, majd a gyógyulás után folytatja a munkát.

csuklóízületi problémák

Így a vendég a maximális segítséget megkaphatja mozgásmintái korrekciójához és ahhoz, hogy a további gerinc és mozgásszervi problémáit megelőzze.